Lipputankojen vuokraus Etelä-Suomi

Siirrettävät vuokralipputangot ovat näyttävä lisä luomaan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin juhlavaa ja näyttävää tunnelmaa. Tyypillisesti siirrettävät lipputangot vuokrataan juhlaviin tapahtumiin sekä messuille, joihin halutaan näyttävyyttä sekä paikkoihin, joissa ei kiinteitä lipputankoja ole tai niitä on liian vähän.

Vuokrattavat lipputangot kiinnitetään betonisiin jalkoihin, jotka ovat alustasta riippuen pumppukärryillä, trukilla tai kurottajalla helposti siirrettävissä oikeaan paikkaan. Maan pinnalle asennettava, siirrettävä betonielementti on paras vaihtoehto lipputangon väliaikaiseen käyttöön.

Vuokraamme lipputankoja lyhyt- ja pitkäaikaiskäyttöön. Saatte kuljetukset paikan päälle vaivattomasti kauttamme sekä halutessanne myös asennuspalvelun. Siirrettävän lipputangon asentaminen on nopeaa ja helppoa, tasainen alusta kuitenkin tarvitaan tukevan asennuksen mahdollistamiseksi ja turvallisuuden takaamiseksi.

Vuokraamme lipputankoja siirrettävällä betonimaajalustalla. Lipputangot ovat vuokrattavissa haluamallesi ajanjaksolle sekä kappalemäärälle. Toimitamme tangot paikalle sekä pystytämme käyttövalmiiksi.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin